dilluns, 14 de febrer del 2011

Sangre Azul : Roca dels Arcs

ROCA DELS ARCS VILNOVA DE MEIA
VIA SANGRE AZUL 6ª+ (6ª obligat)
la boira no  falla mai
El dissabte som sis, una bona colla disposats per anar cap a Vilanova ,concretament cap a la Roca dels Arcs.
una mica de la paret

Primer cal anar a esmorzar una miqueta i de pas a veure qui la diu més grossa,ja sabem com son els de Mataró  no hi ha qui els guanyi,sort que els d´ Arenys de Munt som gent amable i  cosmopolita i no tenim cap problema en acollir a ningú, em sap greu però algú ho havia de dir!!!

 Dues llesques de pa amb tomàquet i tres talls de llom seran suficients  per mantenir el cuquet a ratlla i afrontar la jornada amb el dipòsit ple. 
en ricard jo i l ´albert
 Farem una cordada amb l´ Albert en Ricard i jo,ens dirigirem a l ´ esquerra de la paret on hi hala via escollida:Sangre Azul,una via on a la ressenya del llibre Vilanova de Meià surt equivocada i  ens marca  tant sols dos llargs,aqui va la ressenya de la via:
A peu de via hi trobarem un boril,com a referència ens queda a uns cinc metres de la cosa nostra,aquesta ultima fàcil de reconèixer ja que les assegurances estan pintades de vermell.
En LLambresku http://llembresku.blogspot.com/mira la paret i no queda molt clar que fa amb les mans...
També i trobarem una fita i el rotllo de paper de Wàter  ja acabat  del marrano que hi va anar a plantar-hi un pi,podríem mirar de ser una mica mes nets i mirar de deixar les nostres muntanyes una mica mes netes,espero que Deu castigui a qui va cagar a peu de via amb unes bones morenes i que es passi una bona temporada patint de la ullera!!!
aqui tenim la cordada que va cagar al peu de la sangre azul
Algu ho havia de tornar a dir!!!
La via esta molt ben equipa  amb parabols , nosaltres no vam possar res tot i que si vols portar algu mai esta de mes.
El primer llarg un cinquè mes on el pas clau esta a l´ entrada,potser perquè estàs fred no saps com acabar d´ entrar-li,fa una mica de panxeta però si busques hi ha un furat que fa pànic de posar-hi la ma ,desprès sembla que no s´  hagi d´ acabar mai son cinquanta metres de llarg i mai millor dit!
A.munt!!!!!!!!!!!!
El segon llarg comença tranquil·let però per pocs metres ,trobem una llastra una mica sospitosa on comença els passos claus de la via,primer un canvi de roca per continuar amb una placa,on pim pam cantus venen cantus van....
a punt de enfilar el pas clau

6a+ jo el vaig fer de segon i em va agradar molt,cal anar en conte en no arrencar una crosta que hi ha just quan la roca canvia de color i quan arribes a la reunió no tirar pedres a baix.
aquest de sota soc jo
El tercer llarg comença  a uns tres metres a l ´ esquerra de la reunió i no te cap secret,un seguit de ressalts i escalonets on la única dificultat consisteix en no tirar cap pedre a la gent que viu a sota.
La baixada la fem repelant,per la mateixa via .
fent el primer rapel
Aquesta via ja la tenia feta amb un curset d ´ escalada que vaig fer al 2007 amb la Grupe de Mataró,amb en Sepia i un seu company que no recordo el nom que ens feien de monitor. Per ser un curset de iniciació no esta malament les vies que ens portaven a fer!!Gran curs i grans monitors ,si no recordo malament també hi ha via un tal Ramon que no se pas on deu parar!!
intentant fer una foto on quedi una mica be

I com va dir l ´ amo del bar ,podem tenir democràcia però si no hi ha justícia no arreglarem res!!!!
una cordada a la cosa nostra


3 comentaris:

  1. Coll.ns el teu cuquet no es conforma amb poc! Vols fer el favor de no fer tantes fotos i agafar-te fort! Això sí si la foto l'has de fer igualment, primer posa't recte el casc, jejeje!

    ResponElimina
  2. OSTIA Lluís..... quin patir noi!!! Si en fotos fa angúnia, allà deu ser la reóstia!! Cuida't i a seguir gaudint d'aquests paisatges tan espectaculars!!!

    ResponElimina