dimarts, 18 de gener del 2011

NEIX UN NOU BLOC!!!

La meva primera entrada nomes la puc dedicar a una persona,la meva filla  ,espero que t´ agradi aquest  bloc i no  li fagis gaire cas al teu pare !!
Per la ROSER!!!

Aresta Brucs la bitlla
Som en Marçal i en lluis i decidim fer la bitlla i no estem sols som tres cordades i tenim una mica de por perquè amb tant de pes podem tombar la bitlla....aqui va la cronica:
La via consta de dos llarg i un tercer de pocs metres i de segon grau que et porta a d´ alt de  l´ agulla .El primer llarg  ens porta a una alzina on muntarem la primera reunió,la dificultat es baixa però cal tenir en conte que es una clàssica i cal anar molt tranquil·let  perquè en tot el llarg nomes trobarem un espit ,jo en lluis com que soc molt jove i estic verd vaig retirar-me a mig llarg,coses que passen espero que nomes fos un mal dia,per sort venia amb nosaltres el Dr. Ramon   que no es tant jove com jo, però si que te  l´ esperit  d´ un xaval de quinze anys,i  va pujar com un rallu!!Aquí ens trobem una altre cordada de les bones en Jaume que havia estat abandonat pocs moments abans (ell mai no ho faria) i en Joan Font que pocs moments abans havia estat rebutjar per altres cordades(no anem be,les coses no es fan així) .


                                                                                                                                    
El segon llarg surt de la reunió cap a la dreta per una fissura on es fàcil col·locar-hi algun friend gros i mitjà ,un cop superada cal anar cap a l esquerra fins a trobar un clau aquest últim llarg es veritablement molt bonic i  molt recomanable,un cop a la reunió un “ tràmit “,la baixada la fem tots junts per una reunió que ens queda una mica a la dreta de la aresta ,cal recordar que no s´ ha de baixar la guàrdia a l ´ hora de muntar el ràpel  perquè la via sempre acaba a baix!!!
una molt bona via i una excel·lent companyia ,en resum un gran dia,gracies en Ramon per ensenyar-nos a escalar i a tenir l´ esperit en forma!!!!

5 comentaris:

  1. Benvingut !!! Espero seguir les teves cròniques que segur que seren tan interessants com divertides. Cuida't!! Ara mateix et poso un link en el meu bloc. Ah! I la Roser, una joguineta !!!

    ResponElimina
  2. enhora bona LLuis per el naixament.
    Gracies per la participació,com no pot ser
    d´atre manera i coneixenta una mica crec que sera interesant i divertit,ja tens un seguidor setmanal que controlará el que fas.

    La Roser tè uns ulls de llesta qu´es masa, no
    m´estranya qu´estiguis ta cufoll.

    ResponElimina
  3. Vinga, doncs gràcies per mostrar aquest blog... les femines de la Mm (Carolina-estnom)et seguim amb els reptes!!! i recorda el repte mès gran és la teva "Roser"...
    AMUNT I CRITS!!!FORÇA I CAMES !!!

    ResponElimina
  4. Coi a tu el Ramon t'ensenya a escalar però a mi m'hauràs de posar en un raconet del bloc el diccionari de vocabulari escalador, perdona la meva ignorància!

    ResponElimina
  5. intentarè que el bloc sigui entretingut entenedor i distret per a tot tipus de public,inclosos les ciclistes!!!
    Poasarè tota la meva imaginació en fer-ho,sempre respectant l´horari infantil!!!

    ResponElimina