dissabte, 2 de març del 2013

CIMMUNTANYA



Cimmuntanya

Desprès de casi un any lluitant per arrencar un projecte he decidit tancar i guardar –lo, qui sap per un altre moment . No    n’ he sabut prou, segurament els entesos ja ho deien i si els hi hagués fet cas ara no estaria tancant,això em passa per ser un tossut!!!

Durant aquest temps he tractat amb  molta gent ,persones que m ´ ha ajudat molt, d´ altres que      m ´ han dit que em volien ajudar i pobretes no ho han aconseguit...... inclús diria que han fer tot el contrari. He descobert a els amics que tinc,a tots ells una abraçada molt forta de tot cor. També vull donar les gracies a tota la gent que he conegut,a Calella i tots els veïns  que  m ´ ha tractat molt be, els trobaré a faltar. Ha sigut genial i  és una llàstima que s´ hagi d´ acabar.
Que les coses no hagin sortit be nomes te un culpable i soc jo ,el país esta cardat i cada cop hi ha mes gent que ho està passant malament,no hi ha hagut dia que no m´ hagin entrat a demanar diners,m ´ han arribat ha encarregar un sac per dormir en un cotxe......

. Segurament les meves nocions i la meva capacitat per resoldre problemes d´ economia son nul·les, a mi si en lloc d´ ajudar-me m ´ haguessin deixat tranquil segur que m´ hagués anat millor.. Tanco la parada  una mica desanimat però   amb el cap molt alt, podríem considerar-ho un fracàs,potser si i segurament ho es, intentaré pensat que ha sigut un triomf a les pors que tenim per fer les coses que ens agradarien .Em vull quedar i em quedo amb tots els bons records i la bona gent que m ´ he creuat,no negaré que hi ha gent que m ´ ha fallat,ells ja saben qui son,no els hi  tindre en conte.
Vull donar les gracies també a totes les marques i empreses que he treballat,s´ han portat molt be  amb mi . 

A tots moltes gracies de veritat, no vull deixar-me a ningú, ha sigut un plaer i fins un altre.

2 comentaris:

  1. Quina llàstima que desprès de tot l'esforç emprat no vagi endavant però tinc clar que tot i així ets un vencedor, amb el panorama actual has tingut els nasos d'escoltar el teu cor i perseguir un somni, fet que la majoria no ens atrevim. Per un altre banda com vem comentar una vegada es una vergonya, gestionant be o malament, que sigui més rentable i fácil quedar-se a casa al sofa cobrant l'atur que intentar crear un negoci, idea per la cual nomès et posen problemes.. una pena!
    En fi, ja has demostrat que empenta no et falta així que endavant!!!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Ets un lluitador i ho has demostrat, mes endavant qui sap igual surten millor les coses. En aquests moments es quan veus qui son els amics de veritat i quins s'aprofiten... Ànims amic. Amunt!!!!

    ResponElimina