dimarts, 1 de febrer del 2011

un bon mati a graus(montserrat)



Aquest dissabte les previsions meteorològiques no eren molt favorables per els nostres interessos,tot i així vam decidir matinar i si les coses anaven maldades  allargar  una mica          l´ esmorzar  i capa a casa. Tota la nit va està plovent però el dia es va despertar serè i amb una llum increïble!!!
Amb la humitat i el solet feia un bon efecte optic

Camí a Montserrat veiem el Montseny carregat de neu, això em fa recordar que tinc uns esquis a casa i s´ estant quedant plens de pols;però be continuem i així que veiem montserrat ens adonem que les puntes mes altes estan enfarinades ,pell de gallina ,qui deia de quedar-se a casa ,amb la llum de bon mati i aquella imatge compensa tot!!

Avui es l´ últim dia d´ en  Bruno(http://cordindekevlar.blogspot.com/ )que ha decidit sense consultar-nos marxar cap Argentina,esperem que li vagui molt be i es pugui comprar una bona casa ,que i capiguem tots quan anem a visitar-lo!
Desprès  d´ esmorzar al bar Anna anem cap a Collbató per fer una mica  d´ esportiva que tanta falta em fa ,anem a graus concretament  totxo oskar i els totxos jaume i estel.
Aqui teniu les resenyes  i la graduació
aqui de campo i playa

Aquí teniu quatre fotos per demostrar que i vam ser
en bruno fent l´ ultim pas


 .
en joan escalfant en un 6b
Desprès per acomiadar-nos en Bruno els Xapauto(thttp://llembresku.blogspot.com/  )li vam fer entrega d´ una samarreta que allà on va serà més venerada que el numero 10 !!!
La temperaruta  es excel·lent i passem un mati fantàstic però em de tornar aviat en Bruno te feina i jo també un bon matí de dissabte amb un pel de tristó per la marxa d´en  Bruno,ja et vindrem a veure!!!! 
Per un costat i per l´altre!!

3 comentaris:

  1. Molt bona aquesta! Qui fa cas de l'home del temps... ja ho diu un gran provervi xino: quan l'home del temps diu que el temps és dolent, per si de cas anem a esmorzar igualment!!!!!!!!!!jejejeje Salut sanganus!!!!!

    ResponElimina
  2. gracias por la camiseta, las escaladas y la buena onda muchachos, los espero en la Patagonia!!

    ResponElimina